Červnové slevy pro Vás

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 8:00 - 17:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
15.04.2021
Chcete znát vůni roku 2021 od Yankee Candle
Zde ji máte, sběratelská vonná svíčka Discovery 2021, vám provoní váš domov příjemnou ovocnou vůní. Kouzelná kombinace karamboly, manga a marakuji s ... číst celé
27.11.2020
DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ, doprava zásilek od 25.11.2020
Prosím věnujte chvilku pozornosti této důležité zprávě a pokud to je jen možné, nechte si svoje balíčky zasílat na výdejní místa Zásilkovny, dopravci ... číst celé
09.06.2020
Červnové vůně měsíce s 25% slevou
Pro červnové dny Vám přinášíme slevu 25% na tyto vůně. Od Yankee Candle to jsou příjemná ovocná vůně Coconut Splash a mužská svěží vůně Midsummers N... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Zpravodaj aktuálního dění :-)

Buď v obraze a registruj se ještě dnes!

 


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Pavel Klápa, se sídlem Vrchotovy Janovice 267, Vrchotovy Janovice, PSČ: 257 53, IČ 652 58 525, Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@pmkshop.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Utečte do ráje s jarními novinkami vonných svíček Yankee Candle
16.03.2021 Yankee Candle
Utečte do ráje s jarními novinkami vonných svíček Yankee Candle
S nástupem jarních měsíců roku 2021 pouští americký výrobce vonných svíček Yankee Candle do prodeje svoji novou kolekci nazvanou the Last Paradise, se... číst celé
Představujeme nové vůně vonných svíček Woodwick pro jaro 2021
21.02.2021 Woodwick
Představujeme nové vůně vonných svíček Woodwick pro jaro 2021
Někteří ještě žijí oslavou nového roku, někdo si ještě nezvykl na nový letopočet 2021 a stále za datumem píše loňský rok 2020 ale čas se zastavit nedá... číst celé
5 tipů jak provonět vašeho plechového miláčka
29.10.2020
5 tipů jak provonět vašeho plechového miláčka
Doby kdy voněla v autě klasická vanilka a vlastně nic jiného jsou již minulostí, v dnešní době je nepřeberné množství vůní, tvaru a také možností nast... číst celé
Informace o aktuálním stavu s ohledem na nařízení vlády
02.10.2020
Informace o aktuálním stavu s ohledem na nařízení vlády
Objednávky stále přijímáme, sklad je v tuto chvíli naplněn, pouze může docházet ke zdržení naskladnění zboží, které se nachází ve skladu u dodavatele.... číst celé
Buď v obraze a registruj se ještě dnes!

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, Sberbank, QR platba

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© 2014 - 2021 PMKshop.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.