Důležité informace omezení doručování v době nouzového stavu naleznate zde...

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 8:00 - 17:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
09.06.2020
Červnové vůně měsíce s 25% slevou
Pro červnové dny Vám přinášíme slevu 25% na tyto vůně. Od Yankee Candle to jsou příjemná ovocná vůně Coconut Splash a mužská svěží vůně Midsummers N... číst celé
02.12.2019
Garance doručení do vánoc
Vánoce se rychle blíží a aby dárek dorazil pod stromeček objednávejte co nejdříve: U objednávek přijatých ( kde máme zboží skladem ) do 17.12. vám do... číst celé
01.12.2019
Prosincové vůně od Yankee a Woodwick
Na prosinec máme pro vás připraveny tyto vůně měsíce, od Yankee Candle jsou to Zledovatělý modrý smrk, Perník s polevou, Včechno jen září - všechny js... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Zpravodaj aktuálního dění :-)

Buď v obraze a registruj se ještě dnes!

 


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Pavel Klápa, se sídlem Vrchotovy Janovice 267, Vrchotovy Janovice, PSČ: 257 53, IČ 652 58 525, Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

5 tipů jak provonět vašeho plechového miláčka
29.10.2020
5 tipů jak provonět vašeho plechového miláčka
Doby kdy voněla v autě klasická vanilka a vlastně nic jiného jsou již minulostí, v dnešní době je nepřeberné množství vůní, tvaru a také možností nast... číst celé
Informace o aktuálním stavu s ohledem na nařízení vlády
02.10.2020
Informace o aktuálním stavu s ohledem na nařízení vlády
Objednávky stále přijímáme, sklad je v tuto chvíli naplněn, pouze může docházet ke zdržení naskladnění zboží, které se nachází ve skladu u dodavatele.... číst celé
Vonný difuzér, dokonalá vůně do vašeho vozu od Yankee Candle.
26.05.2020 Yankee Candle
Vonný difuzér, dokonalá vůně do vašeho vozu od Yankee Candle.
Kde jsou doby, kdy se v autě na zpětném zrcátku houpala papírová vonná visačka, s věčně vyvoněnou vanilkovou vůní. V dnešní době jsou nepřeberné varia... číst celé
Woodwick představuje aroma difuzéry s vonnými stébly
27.03.2020 Woodwick
Woodwick představuje aroma difuzéry s vonnými stébly
Jistě znáte vonné svíčky s dřevěným praskajícím knotem od americké společnosti Woodwick, nyní tato firma přichází s novým provedením vonných aroma dif... číst celé
Buď v obraze a registruj se ještě dnes!

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, Sberbank, QR platba

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© 2014 - 2020 PMKshop.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.