Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 8:00 - 17:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
09.06.2020
Červnové vůně měsíce s 25% slevou
Pro červnové dny Vám přinášíme slevu 25% na tyto vůně. Od Yankee Candle to jsou příjemná ovocná vůně Coconut Splash a mužská svěží vůně Midsummers N... číst celé
02.12.2019
Garance doručení do vánoc
Vánoce se rychle blíží a aby dárek dorazil pod stromeček objednávejte co nejdříve: U objednávek přijatých ( kde máme zboží skladem ) do 17.12. vám do... číst celé
01.12.2019
Prosincové vůně od Yankee a Woodwick
Na prosinec máme pro vás připraveny tyto vůně měsíce, od Yankee Candle jsou to Zledovatělý modrý smrk, Perník s polevou, Včechno jen září - všechny js... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Zpravodaj aktuálního dění :-)

Buď v obraze a registruj se ještě dnes!

 


  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Pavel Klápa, se sídlem Vrchotovy Janovice 267, Vrchotovy Janovice, PSČ: 257 53, IČ 652 58 525, Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Vonný difuzér, dokonalá vůně do vašeho vozu od Yankee Candle.
26.05.2020 Yankee Candle
Vonný difuzér, dokonalá vůně do vašeho vozu od Yankee Candle.
Kde jsou doby, kdy se v autě na zpětném zrcátku houpala papírová vonná visačka, s věčně vyvoněnou vanilkovou vůní. V dnešní době jsou nepřeberné varia... číst celé
Woodwick představuje aroma difuzéry s vonnými stébly
27.03.2020 Woodwick
Woodwick představuje aroma difuzéry s vonnými stébly
Jistě znáte vonné svíčky s dřevěným praskajícím knotem od americké společnosti Woodwick, nyní tato firma přichází s novým provedením vonných aroma dif... číst celé
Informace o aktuálním stavu s ohledem na nařízení vlády
13.03.2020
Informace o aktuálním stavu s ohledem na nařízení vlády
Objednávky stále přijímáme, sklad je v tuto chvíli naplněn, pouze může docházet ke zdržení naskladnění zboží, které se nachází ve skladu u dodavatele.... číst celé
Přinášíme vám vůně měsíce vonných svíček na březen 2020
Přinášíme vám vůně měsíce vonných svíček na březen 2020
Pro měsíc březen jsme si pro vás přichystali jarní vůně vonných svíček, které vám doma navodí příjemnou atmosféru nadcházejícího jara. Dny se prodlužu... číst celé
Buď v obraze a registruj se ještě dnes!

ThePay – Platba kartou, Platba24, MojePlatba, eKonto, mPeníze, MONETA, ČSOB, Fio Banka, Equa Bank, Sberbank, QR platba

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© 2014 - 2020 PMKshop.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.